Log in
Register
What's new
Search
Search
Search titles only
By:
Home
What's new
Latest activity
Authors
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
New profile posts
Latest activity
Members
Registered members
Current visitors
New profile posts
Search profile posts
New posts
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Forums
General Pokémon Discussion
Pokémon Anime, Movies and Shorts
Pokémon, Zlap je Wszystkie! Lyrics
Reply to thread
<blockquote data-quote="Pokemon Trainer" data-source="post: 638" data-attributes="member: 1"><p><strong>Glówny Temat Pokemon</strong></p><p>Najlepszym byc naprawde chce</p><p>Jak nigdy do dotšd nikt</p><p>Zdac musze wazny test</p><p>Wyszkolic wszystkie z nich </p><p></p><p>Kraj przemierze w zdlóz i wszerz</p><p>Znajde w sobie moc</p><p>Swiat Pokemon zrozumiec chce</p><p>Odnajde wszystkie bo: </p><p></p><p>Pokemon (Czy juz wszystkie masz?!)</p><p>To ty i ja</p><p>Musimy ocalic swiat!</p><p>Pokemon!</p><p>To przyjaciel mój</p><p>Ramie w ramie w wielki bój!</p><p>Pokemon! (To wlasnie my) To wlasnie my!</p><p>Odwaga nam doda sil</p><p>Trenuj ze mna, nadszedl czas</p><p>Pokemon!</p><p>(Czy juz wszystkie masz?!)</p><p>Czy juz wszystkie masz?! </p><p></p><p>Gdy wyzwanie rzuci los</p><p>Z odwaga stan i walcz</p><p>To co Ci, odebral ktos</p><p>Odzyskasz jeslis chwat! </p><p></p><p>Ze mna chodz, juz nadszedl czas</p><p>Nikt nie równy nam</p><p>Juz zwyciestwa czujesz smak</p><p>To zawsze byl nasz plan! </p><p></p><p>Pokemon (Czy juz wszystkie masz?!)</p><p>To ty i ja</p><p>Musimy ocalic swiat!</p><p>Pokemon!</p><p>To przyjaciel mój</p><p>Ramie w ramie w wielki bój!</p><p>Pokemon! (To wlasnie my) To wlasnie my!</p><p>Odwaga nam doda sil</p><p>Trenuj ze mna, nadszedl czas</p><p>Pokemon!</p><p>(Czy juz wszystkie masz?!)</p><p>Czy juz wszystkie masz?! </p><p></p><p>Czy juz wszystkie masz?!</p><p>Czy juz wszystkie masz?!</p><p>Czy juz wszystkie masz?!</p><p>Yeah yeah! </p><p></p><p>Pokemon (Czy juz wszystkie masz?!)</p><p>To ty i ja</p><p>Musimy ocalic swiat!</p><p>Pokemon!</p><p>To przyjaciel mój</p><p>Ramie w ramie w wielki bój!</p><p>Pokemon! (To wlasnie my) To wlasnie my!</p><p>Odwaga nam doda sil</p><p>Trenuj ze mna, nadszedl czas</p><p>Pokemon!</p><p>(Czy juz wszystkie masz?!)</p><p>Czy juz wszystkie masz?! </p><p></p><p>POKEMON!</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Bede Mistrzem</strong></p><p>Go! Go! All!</p><p>Giovanni: Wiec to Ty chcesz byc Mistrzem Pokemon? </p><p></p><p>Ja musze byc najlepszym z nich, ze wszystkich sil</p><p>Chce zdac ten test naprawde tak</p><p>Dac z siebie musze wszystko by, zostac Mistrzem (lolu-lolu-lo!) </p><p></p><p>Talentu nie zabraknie mi i nie zatrzymam sie</p><p>Dopuki nie mam wszystkich z nich</p><p>A ich, az sto piecdziesišt jest, dorwac wszystkie!</p><p>(Wszystkich Pokemon!) </p><p></p><p>Ja bede Mistrzem!</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Historii nowy</p><p>Rozdzial napisze! </p><p></p><p>PokeBall go, go!</p><p></p><p>Spiewaj z nami tak:</p><p>Na na na na na na na na</p><p>Na na na na na na na na</p><p>Ha go! Yeah! </p><p></p><p>Ha! To jest wlasnie ewolucja, to jest Pokemon! </p><p></p><p>Na na na na na na na na</p><p>Na na na na na na na na</p><p>PokeBall go, go! </p><p></p><p>Mam przyjaciól, zawsze przy mnie sa</p><p>Wsród nich takze Pikachu, by pomóc mi</p><p>(Dorwac wszystkie z nich) </p><p></p><p>To, wszystko to jest wlasnie ewolucja Pokemon</p><p>Pokaz wszystkim, ze naprawse moga byc, kim tylko chca</p><p>Nawet Mistrzem mozesz zostac, he!</p><p>Zespól R nigdy ci nie sprosta</p><p>Lecz najpierw wszystkie typy music znac:</p><p>Trawy, ognia, ziemi, plomieni,</p><p>Elektryczne, wody, latajace, lodu,</p><p>Normalne, robaki, duchy oraz smoki</p><p>(Sa tez walki i metalne!) </p><p></p><p>Ja bede Mistrzem!</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Historii nowy (historii nowy)</p><p>Rozdzial napisze! (rozdzial napisze!) </p><p></p><p>(PokeBall!) Ja bede Mistrzem! (ja bede Mistrzem!)</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Historii nowy</p><p>Rozdzial napisze! </p><p></p><p>PokeBall go, go!</p><p>Spiewaj z nami tak:</p><p>Na na na na na na na na</p><p>Na na na na na na na na </p><p></p><p>Go, ha!</p><p>To jest wlasnie ewolucja, to jest Pokemon! </p><p></p><p>Na na na na na na na na</p><p>Na na na na na na na na</p><p>Na na na na na na na na</p><p>Na na na na na na na na </p><p></p><p>Tak to jest wlasnie Pokemon... </p><p></p><p>Giovanni: Hymm... Tak, to robi wrazenie!</p><p>Osiagnales juz wyzyny</p><p>Lecz daleko czy jeszcze do bohatera...</p><p>Czy potrafisz zmierzyc sie z Elita?</p><p>Czy pokonasz swojego rywala?</p><p>Ha ha ha ha ha...</p><p>I pamietaj - musisz dorwac wszysykie!</p><p>Pokaz co juz masz! </p><p></p><p>Go, go! Spiewaj z nami tak: </p><p></p><p>Ja bede Mistrzem!</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Historii nowy (historii nowy)</p><p>Rozdzial napisze! (rozdzial napisze)</p><p></p><p>(PokeBall) Ja bede Mistrzem! (ja bede Mistrzem!)</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Historii nowy</p><p>Rozdzial napisze! </p><p></p><p>Spiewaj z nami tak:</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Hey! Rozdzial napisze!</p><p>Ja bede Mistrzem!</p><p>Prawdziwym Mistrzem!</p><p>Ja bede Mistrzem!</p><p>Rozdzial napisze! (Rozdzial napisze) </p><p></p><p>Na na na na na na na na (x8) </p><p></p><p>Tak to jest wlasnie Pokemon...</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Viridian City </strong></p><p>W drodze do, w drodze do...</p><p>W drodze do, w drodze do... </p><p></p><p>W drodze do Viridian City!</p><p>(W drodze do, w drodze do...)</p><p>W drodze do Viridian City!</p><p>(W drodze do, w drodze do...) </p><p></p><p>Nasz zespól juz, wyruszyc w droge gotów jest</p><p>Przed nami najwazniejszy test (Poke-test, Poke-test)</p><p>To jest nasz plan, pójdziemy razem w bór i knieje</p><p>Czas zebrac wszystkie Pokemon (zebrac je, zebrac je) </p><p></p><p>My ramie w ramie, przyjazni sila w nas</p><p>To co najlepsze z siebie wlasnie chcemy dac!</p><p>Oho! Chcemy dac! </p><p></p><p>W drodze do Viridian City!</p><p>Wokól swych przyjaciól mam</p><p>(W drodze do...) W drodze do Viridian City!</p><p>Aby spelnic wielki plan! </p><p></p><p>Na drodze do... Viridian City</p><p>Na drodze do... Viridian City! </p><p></p><p>Dzis ruszam w swiat, widze nowy swój horyzont</p><p>Kiedys wróce tak, gdzie dom mój jest (wróce tam, wtóce tam)</p><p>Przemierze szlak, by mistrzowszka posiasc sile</p><p>Nie poddam sie, przede mna wielki cel! (przede mnš cel) </p><p></p><p>My ramie w ramie (w ramie), przyjazni sila w nas</p><p>To co najlepsze z siebie wlasnie chcemy dac! Chcemy dac! </p><p></p><p>(Viridian City)</p><p></p><p>Wokól swych przyjaciól mam</p><p>W drodze do Viridian City! </p><p></p><p>Jestem w drodze... (W droge do Viridian City!)</p><p>Jestem w drodze... do Viridian City!</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>Wokól swych przyjaciól mam</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>Przyjaciól sila, sila w nas!</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>To co najlepsze chcemy dac!</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>(W drodze do... w drodze...)</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>(Viridian City...) Do Viridian City!</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>(W drodze do... w drodze...)</p><p>Do Viridian City!</p><p>(W drodze do Viridian City!)</p><p>(Viridian City...)</p><p></p><p>W drodze do...</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Sektery Pokemon </strong></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ</p><p>Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi</p><p>Czy zaufac mozna Ci?</p><p>Czy juz nie ukrywasz nic?</p><p>Sekrety swoje powierz mi... </p><p></p><p>Wez NORMALNY typ jak Jigglypuff</p><p>Jest tez DUSZEK Gengar</p><p>Któremu walczyc nie strach</p><p>"Thunderbolt" to ELEKTRYCZNY typ</p><p>A i Marowak da we znaki sie Ci </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ </p><p></p><p>To jest ROBAK, zaway Caterpie</p><p>Jest tez ZIEMNY i LATAJLCY typ</p><p>Wsród nich jest Muk, co ma TRUJACY gaz</p><p>Zajdzie Ci za skóre, gdy nie umkniesz na czas </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ</p><p>Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi</p><p>Czy zaufac mozna Ci?</p><p>Czy juz nie ukrywasz nic?</p><p>Sekrety swoje powierz mi... </p><p></p><p>Swym OGNIEM walczy Flareon</p><p>I tylko LÓD moze powstrzymac go</p><p>Wez WODE, je?li zrecznym chcesz byc</p><p>Mewtwo najlepszym jest z METALNYCH sil </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ </p><p></p><p>Hitmonlee to do zwyciestwa klucz</p><p>Sily SKALY uzyj, to Geodude</p><p>Dratini najlepszy w sród SMOKÓW jest</p><p>Ewolucja Ci pomoze jesli wygrac chcesz! </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ</p><p>Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi</p><p>Czy zaufac mozna Ci?</p><p>Czy juz nie ukrywasz nic?</p><p>Sekrety swoje powierz mi... </p><p></p><p>Trenuj dalej, by silniejszym sie stawac</p><p>By mistrzowska sile wkrótce posiadac (wkrótce posiadac!)</p><p>Plan prosty jest: dorwac wszystkie z nich</p><p>Sekrety swoje powierz mi! </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ</p><p>Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi</p><p>Czy zaufac mozna Ci?</p><p>Czy juz nie ukrywasz nic?</p><p>Sekrety swoje powierz mi... </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ</p><p>Powiedz, którym jestes wlasnie Ty! (wlasnie Ty!)</p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Czy zaufac mozna Ci?</p><p>Czy juz nie ukrywasz nic?</p><p>Sekrety swoje powierz mi </p><p></p><p>Wez normalny typ jak Jigglypuff...</p><p>Thunderbolt to elektryczny typ... (powierz mi)</p><p>To jest robak, zaway Caterpie... </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ </p><p></p><p>(Swym ogniem walczy Flareon...)</p><p>(Wez wode, jesli zrecznym chcesz byc...) </p><p></p><p>Sekrety swoje powierz mi</p><p>Bym poznal kazdy dziwny typ </p><p></p><p>(Hitmonlee to zwyciestwa klucz...)</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Ty i Ja </strong></p><p></p><p>Ty i ja - juz na zawsze tak</p><p>Spelnic sny - wyruszamy w swiat</p><p>To nasz czas - i nie straszne trud</p><p>Gdy prawdziwy Cie wspiera druch </p><p></p><p>Oto my - po nowe przygody</p><p>Ruszac czas - nic nas nie zaskoczy</p><p>Nawet gdy grozna ciemnosc nas otacza</p><p>Ty i ja - razem odegnamy strach </p><p></p><p>Jezeli wiec chcesz</p><p>Pokonac swój lek</p><p>Stan przy mnie blisko</p><p>Ciemnosc zniknie wnet</p><p>Kolejny wiec raz</p><p>Dla Ciebie i mnie</p><p>Nastanie dzien! </p><p></p><p>Ty i ja - juz na zawsze tak</p><p>Spelnic sny - wyruszamy w swiat</p><p>To nasz czas - i nie straszne trud</p><p>Gdy prawdziwy Cie wspiera druch </p><p></p><p>Kim sa prawdziwi przyjaciele?</p><p>Poznasz ich, kiedy bedziesz w biedzie</p><p>Przez wszystkie te dni, przyjaciel jak nikt</p><p>To wlasnie ty! </p><p></p><p>Ty i ja - juz na zawsze tak</p><p>Spelnic sny - wyruszamy w swiat</p><p>To nasz czas - i nie straszne trud</p><p>Gdy prawdziwy Cie wspiera druch </p><p></p><p>Pamietasz, odkad znamy sie...</p><p>Wszedzie razem, czy to sloncze czy tez deszcz</p><p>Twój usmiech - najwieksz mój skarb</p><p>Niech na zawsze, nasza pzyjazn</p><p>Tak cudownie trwa! </p><p></p><p>Ty i ja - juz na zawsze tak</p><p>Spelnic sny - wyruszamy w swiat</p><p>To nasz czas - i nie straszne trud</p><p>Gdy prawdziwy Cie wspiera druch </p><p></p><p>Ty i ja - juz na zawsze tak</p><p>Spelnic sny - wyruszamy w swiat</p><p>To nasz czas - i nie straszne trud</p><p>Gdy prawdziwy Cie wspiera druch </p><p></p><p>Ty i ja - juz na zawsze tak</p><p>Spelnic sny - wyruszamy w swiat</p><p>To nasz czas - i nie straszne trud</p><p>Gdy prawdziwy Cie wspiera druch</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Wszystko Sie Zmienia </strong></p><p>Puls z rytmem odmierza czas</p><p>Mijaja setki i tysiace lat</p><p>Ewolucja wciaz staje sie</p><p>Swiat sie kreci i zmienia z kazdym dniem </p><p></p><p>Wszystko to co dzisiaj dobrze znasz</p><p>Jutro juz czyms innym jest i inna nazwe ma! </p><p></p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Tak juz od tysiecy lat</p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>To ewolucja trwa</p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Zmienia caly czas, oszukuje nas</p><p>Wszystko to co pewne jest</p><p>Jutro musi zmienic sie... </p><p></p><p>Wyzwania zucasz i kusisz los</p><p>Na przelaj gnasz, do celu wciaz na wprost</p><p>(Wciaz na wprost, wciaz na wprost)</p><p>A skarbem Twym jest to co wiesz</p><p>Bo to jest to, co w zyciu liczy sie</p><p>(W zyciu liczy sie) </p><p></p><p>Kazdy Twój kolejny maly krok</p><p>(Kazdy Twój kolejny maly krok)</p><p>Prowadzi Cie (prowadzi Cie)</p><p>Przybliza cel (przybliza cel)</p><p>Osiagniesz w krótce go! (hey yey!) </p><p></p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Tak juz od tysiecy lat</p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>To ewolucja trwa</p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Zmienia caly czas, oszukuje nas</p><p>Wszystko to co pewne jest</p><p>Jutro musi zmienic sie... </p><p></p><p>Ash: Wszystko sie znienia!</p><p>Misty: Zobacz, dzisiaj jest tak, a jutro bedzie wszystko inaczej...</p><p>Ash: Lau! Ciekawe jak to bedzie wydladalo?</p><p>Pikachu: Pikachu!</p><p></p><p>Kazdy Twój kolejny maly krok</p><p>Prowadzi Cie, przybliza cel</p><p>Osiagniesz w krótce go! </p><p></p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Tak juz od tysiecy lat (zmienia)</p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>To ewolucja trwa (zmienia)</p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Zmienia caly czas, oszukuje nas</p><p>Wszystko to co pewne jest (czas, czas, czas, czas, czas)</p><p>...jutro musi zmienic sie... </p><p></p><p>Wszystko sie zmienia, zmienia!</p><p>Tak juz od tysiecy lat (zmienia)</p><p>Zmienia, zmienia, zmienia</p><p>(Wszystko sie zmienia, zmienia!)</p><p>Zmienia, zmienia, zmienia</p><p>Zmienia caly czas, oszukuje nas</p><p>Wszystko to co pewne jest...</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Zespól R. </strong></p><p>Giovanni: Mówie wam - mam dosyc czekania!</p><p>Chce miec Pikachu! I tym razem mi sie uda! </p><p></p><p>Te dwie niecnoty, to klopoty</p><p>Te dwie niecnoty, to klopoty </p><p></p><p>James: To my - lobzów nie ma równych nam</p><p>Jessie: Kolejny mamy chytry plan</p><p>James: Ja bede królem!</p><p>Jessie: A ja królowa!</p><p>Meowth: Ja bede blaznem - zla! </p><p></p><p>Te dwie niecnoty, to klopoty (to klopoty!)</p><p>Te dwie niecnoty (to klopoty), to klopoty </p><p></p><p>Jessie: By uchronic swiat od dewastacji</p><p>James: By zjednoczyc wszystkie ludy naszej nacji</p><p>Jessie: Milosci i prawdzie nie przyznac racji</p><p>James: By gwiazd dosiegnac, bedziemy walczyc</p><p>Jessie: Jessie!</p><p>James: James!</p><p>Jessie: To Zespól R walczy w sluzbie zla!</p><p>James: Wiec poddaj sie lub do walki stan!</p><p>Meowth: Tak, tak </p><p></p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów</p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów </p><p></p><p>Tak dorwiemy Pikachu! </p><p></p><p>Te dwie niecnoty, to klopoty (to klopoty)</p><p>Te dwie niecnoty (to klopoty), to klopoty </p><p></p><p>My, Zespól R zawsze chcemy zle</p><p>Ten chaos nam przysluzy sie </p><p></p><p>Jessie: Jestem cudowna!</p><p>James: A ja wspanialy</p><p>Giovanni: To tylko pionki na polu mej chwaly! </p><p></p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów</p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów </p><p></p><p>Tak dorwiemy Pikachu! </p><p></p><p>My zawsze sie staramy, zrobic zamieszanie</p><p>My umiemy swietnie zburzyc spokój twój</p><p>W koncu nam zaufasz, prawda Cie oszuka</p><p>Wszystkim robic na zlosc to zwyciestwa klucz! </p><p></p><p>Jessie: To jest najbardziej genialny plan</p><p>Ha, ha... Jaki kiedykolwiek zrobilam!</p><p>James: Nawet my nie dalibysmy temu rady Jessie</p><p>Meowth: Przestancie gadac! Oni juz nadchodza! </p><p></p><p>To wciaz klopoty... </p><p></p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów</p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów </p><p></p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów</p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów </p><p></p><p>To Zespól R! To klopoty, te niecnoty</p><p>Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów </p><p></p><p>To Zespól R! </p><p></p><p>James, Jessie & Meowth: Wszystkim robic na zlosc to zwyciestwa klucz</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Na Zawsze Razem</strong></p><p>Yeaaah!</p><p>Yea-yeah-ah... </p><p></p><p>Wiesz, ze odgad Ciebie znam</p><p>Ta przyjazn nieprzerwanie trwa</p><p>Wielu mam przyjaciól jednak</p><p>Nikt jak ty... </p><p></p><p>Chociaz nie powiemy tego</p><p>Sil nam wcišz dodaje wspólna mysl: </p><p></p><p>Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz</p><p>Od dzisiaj, az po swiata kres</p><p>Bedziemy razem, niewazne jak jest</p><p>I na zawsze Ty i ja, przyjazn nasza trwa</p><p>Tak, jak dlugo tego chcesz </p><p></p><p>Zawsze jest kolejny szczyt</p><p>Z Toba mi wystarcy sil</p><p>Nawet w najtrudniejsze dni</p><p>Ufam Ci... </p><p></p><p>Od dzisiaj, po przygody kres</p><p>Na mnie mozesz liczyc o tym wiesz! </p><p></p><p>Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz</p><p>Od dzisiaj, az po swiata kres</p><p>Bedziemy razem, niewazne jak jest</p><p>I na zawsze Ty i ja, przyjazn nasza trwa</p><p>Tak, jak dlugo tego chcesz </p><p></p><p>Niewazne gdzie nas poniesie los</p><p>Bedziesz ze mna tam, przy Tobie ja</p><p>I obaj wiemy To! </p><p></p><p>Ash: Chodzcie chlopaki! Fajnie, ze jestesmy razem!</p><p>Niewazne jak jest! Przed nami jeszcze tyle przygód!</p><p>Misty: Myslisz, ze powinnysmy isc dalej?</p><p>Juz tyle idziemy!</p><p>Brock: Szkoda czasu! </p><p></p><p>Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz</p><p>Od dzisiaj, az po swiata kres</p><p>Bedziemy razem, niewazne jak jest</p><p>I na zawsze Ty i ja, przyjazn nasza trwa</p><p>Jak dlugo tego chcesz </p><p></p><p>Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz</p><p>Od dzisiaj, az po swiata kres</p><p>(Od dzisiaj, az po swiata kres)</p><p>Bedziemy razem, niewazne jak jest (bedziemy razem)</p><p>I na zawsze Ty i ja, (na zawsze) przyjazn nasza trwa</p><p>Jak dlugo tego (ty i ja) chcesz </p><p></p><p>Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz</p><p>Od dzisiaj, az po swiata kres</p><p>Bedziemy razem, niewazne jak jest...</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Temat Misty</strong></p><p>Ash: Ach... Dobranoc Brock, dobranoc Pikachu</p><p>Dobranoc Misty! Do zobaczenia rano!</p><p>Misty: Dobranoc Ash! Slodkich snów... </p><p></p><p>Ksiezyc gwiazdom szepcze srebrce sny</p><p>A wokól nas cisza gra</p><p>Gleboko chowasz nasza wspólna mysl</p><p>Obojgu nam odwagi brak </p><p></p><p>Gdy patrzysz tak - odwracam wzrok... </p><p></p><p>Chce powiedziec Ci co czuje</p><p>Lecz od czego zaczac mam?</p><p>Tak bardzo serce moje drzy</p><p>Na mysl, ze razem Ty i ja</p><p>Dlaczego rzecz najproztrza w slowach</p><p>Nie pozwoli zamknac sie?</p><p>Chce powiedziec Ci co czuje</p><p>Chce powiedziec - Kocham Cie... </p><p></p><p>Po stokroc skladam w slowa swoja mysl</p><p>Wszystkie z nich dobrze znam</p><p>Codziennie marze, ze to wlasnie dzis</p><p>Lecz znowu mi, odwagi brak! </p><p></p><p>Gdy partze tak - odwracasz wzrok... </p><p></p><p>Chce powiedziec Ci co czuje</p><p>Lecz od czego zaczac mam?</p><p>Tak bardzo serce moje drzy</p><p>Na mysl, ze razem Ty i ja</p><p>Dlaczego rzecz najproztrza w slowach</p><p>Nie pozwoli zamknac sie?</p><p>Chce powiedziec Ci co czuje</p><p>Chce powiedziec - Kocham Cie... </p><p></p><p>Powiedz, czemu odwraczasz wzrok?</p><p>Pewnie Ci, tez odwagi brak</p><p>(Ja chce) Chce, lecz nie potrafe dluzej tak</p><p>Udawac, ze nie czuje nic, pozwól mi! </p><p></p><p>Chce powiedziec Ci co czuje (powiedziec Ci)</p><p>Lecz od czego zaczac mam?</p><p>Tak bardzo serce moje drzy</p><p>Na mysl, ze razem Ty i ja (Ty i ja)</p><p>Dlaczego rzecz najproztrza (najproztrza) w slowach</p><p>Chce powiedziec Ci co czuje</p><p>Chce powiedziec - Kocham Cie... </p><p></p><p>Chce powiedziec Ci co czuje (tak bardzo chce)</p><p>Lecz od czego zaczac mam?</p><p>Tak bardzo serce moje drzy (tak serce drzy)</p><p>Na mysl, ze razem Ty i ja</p><p>Dlaczego rzecz najproztrza w slowach (kocham cie)</p><p>Nie pozwoli zamknac sie?</p><p>Chce powiedziec Ci co czuje Chce powiedziec - Kocham Cie... (tak bardzo chce) </p><p></p><p>Ash: Ach! Mówilas cos Misty?</p><p>Misty: Ja? Nic nie mówilam... Dobranoc.</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Pokerap</strong></p><p>Ja chce najlepszem byc, jak do tad nikt</p><p>Dorwac wszystkie z nich, chce ze wszystkich sil! </p><p></p><p>Electrod, Diglett, Nidoran, Mankey</p><p>Venosaur, Rattata, Fearow, Pidgey</p><p>Seaking, Jolteon, Dragonite, Gastly</p><p>Ponyta, Vaporeon, Poliwrath, Butterfree </p><p></p><p>Zlapje, zlapje czy juz wszystkie sa? - Pokemon! </p><p></p><p>Przeszukam caly siat, by wszystkie z nich</p><p>Zlapac moca ta, co we mnie tkwi! </p><p></p><p>Venomoth, Poliwag, Nidorino, Golduck</p><p>Ivysaur, Grimer, Victreebel, Moltres</p><p>Nidoking, Farfech'd, Abra, Jiglipuff</p><p>Kingler, Rhyhorn, Clefable, Wiglytuff </p><p></p><p>Zlap je, zlap je czy juz sa?</p><p>Czy juz wszystkie sa? - Pokemon! </p><p></p><p>Zubat, Primape, Meowth, Onix</p><p>Geodude, Rapidash, Magneton, Snorlax</p><p>Gengar, Tangela, Goldeen, Spearow</p><p>Weezing, Seel, Gyarados, Slowbro </p><p></p><p>Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee</p><p>Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee</p><p>Czy juz wszystkie sa... Pokemon? </p><p></p><p>Kabuto, Persian, Paras, Horsea</p><p>Ratticate, Magnemite, Kadabra, Weepinbell</p><p>Ditto, Cloyster, Caterpie, Sandshrew</p><p>Bulbasaur, Charmander, Golem, Pikachu! </p><p></p><p>A wszystkich sto piecdziesiat lub wiecej jest</p><p>Ja Mistrzem Pokemon zostac tak, bardzo chce! </p><p></p><p>Alakazam, Goldeen, Venonat, Machoke</p><p>Kangaskhan, Hypno, Elektrabuzz, Flareon</p><p>Blastoise, Poliwhril, Odish, Drowzee</p><p>Raichu, Nidoqeen, Bellsprout, Starmie </p><p></p><p>- Hey! Polowa z glowy! Swietnie nam idzie!</p><p>- Nam?? Co za "nam"?? To ja odwalam cala robote!</p><p>- Dobra, dobra! Koniec przerwy! Dawaj, dalej! </p><p></p><p>Metapod, Marowak, Kakuna, Clefairy</p><p>Dodrio, Seadra, Vileplume, Krabby</p><p>Lickytung, Tauros, Weedle, Nidoran</p><p>Machop, Shellder, Porygon, Hitmonchan </p><p></p><p>Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee</p><p>Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee </p><p></p><p>Articuno, Jynx, Nidorina, Beedrill</p><p>Haunter, Squirtle, Chansey (Pokemon)</p><p>Parasect, Exeggcute, Muk, Dewgong</p><p>Pidgeotto, Lapras, Vulpix, Rhydon </p><p></p><p>A wszystkich sto piecdziesiat lub wiecej jest</p><p>Ja Mistrzem Pokemon zostac tak, bardzo chce! </p><p></p><p>Charizard, Machamp, Pinsir, Koffing</p><p>Dugtrio, Golbat, Staryu, Magikarp</p><p>Ninetales, Ekans, Omastar</p><p>Scyther, Tentacool, Dragonair, Magmar </p><p></p><p>- Lau! Dobra, zlapcie oddech! - Teraz juz z górki: Zostalo juz tylko dwadziescia cztery!</p><p>- Ale za to trudnych! Wiec sluchajcie uwaznie! </p><p></p><p>Sandslash, Hitmonlee, Psyduck, Arcanine</p><p>Eevee, Exegutor, Kabutops, Zapdos</p><p>Dratini, Growlite, Mr.Mime, Cubone</p><p>Graveler, Voltorb, Gloom </p><p></p><p>(Juz prawie wszystkie!) </p><p></p><p>Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee</p><p>Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee</p><p>Czy juz wszystkie sa... Pokemon? </p><p></p><p>Charmeleon, Wartortle</p><p>Mewtwo, Tentacruel, Aerodactyl</p><p>Omanyte, Slowpoke,</p><p>Pidgeot, Arbok </p><p></p><p>NO I STOP! </p><p></p><p>Zlap je, zlap je, czy juz sa?</p><p>(Luu, czy juz wszystki sa Pokemon?)</p><p>Zlap je, zlap je, czy juz sa?</p><p>(Luuuu, czy juz wszystki sa Pokemon?)</p><p>Zlap je, zlap je, czy juz sa?</p><p>Czy juz wszystkie sa?</p><p>Pokemon!</p><p></p><p>*************************************</p><p></p><p><strong>Mozesz Wszystko</strong></p><p>Ranek blaskiem obudzi Cie</p><p>W oczach Twych wstaje nowy dzien</p><p>Zobacz jaki to szczesliwy traf</p><p>Najwiekszy dar swój w sercu masz </p><p></p><p>Dzielo skonczyc nadszedl czas</p><p>Twoja wiara to Twój skarb!</p><p>Kiedy zechcesz to dosiegniesz gwiazd! </p><p></p><p>Teraz Twój najwiekszy test</p><p>Nie zapomnij co juz wiesz</p><p>Twój cel to najlepszym byc</p><p>Osiagniesz swojej drogi szczyt </p><p></p><p>W Twych marzeniach od kolyski</p><p>Plan Twój w myslach Twoich tkwil</p><p>Osiagnsc cel i przemiezyc szlak</p><p>Przeznaczeniem twym uleciec hen, do gwiazd! </p><p></p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz</p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz</p><p>Rozwin skrzydla, w góre wzlec!</p><p>Mozesz wszystko, jesli tylko bardzo chcesz! </p><p></p><p>By cel osiagnac na przód idz</p><p>Droge serce, wskaze ci</p><p>Marzenia twe, twój nakwiekszy skarb!</p><p>Przeznaczeniem twym uleciec hen, do gwiazd... </p><p></p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (mozesz wszystko)</p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (rozwin skrzydla)</p><p>Rozwin skrzydla, w góre wzlec! (mozesz wszystko)</p><p>Mozesz wszystko, jesli tylko bardzo chcesz! </p><p></p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (ty mozesz wszystko!)</p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (rozwin skrzydla)</p><p>Rozwin skrzydla, w góre wzlec! (mozesz wszystko)</p><p>Mozesz wszystko, mozesz wszystko! </p><p></p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (jesli tylko chcesz)</p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (rozwin skrzydla)</p><p>Rozwin skrzydla, w góre wzlec! (mozesz wszystko)</p><p>Mozesz wszystko, mozesz wszystko! (czego tylko chcesz) </p><p></p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (czego tylko chcesz)</p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (mozesz wszystko!!)</p><p>Rozwin skrzydla, w góre wzlec!</p><p>Mozesz wszystko, (jesli tylko chcesz) mozesz wszystko! </p><p></p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz</p><p>Mozesz wszystko, czego tylko chcesz</p><p>Rozwin skrzydla, w góre wzlec...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pokemon Trainer, post: 638, member: 1"] [B]Glówny Temat Pokemon[/B] Najlepszym byc naprawde chce Jak nigdy do dotšd nikt Zdac musze wazny test Wyszkolic wszystkie z nich Kraj przemierze w zdlóz i wszerz Znajde w sobie moc Swiat Pokemon zrozumiec chce Odnajde wszystkie bo: Pokemon (Czy juz wszystkie masz?!) To ty i ja Musimy ocalic swiat! Pokemon! To przyjaciel mój Ramie w ramie w wielki bój! Pokemon! (To wlasnie my) To wlasnie my! Odwaga nam doda sil Trenuj ze mna, nadszedl czas Pokemon! (Czy juz wszystkie masz?!) Czy juz wszystkie masz?! Gdy wyzwanie rzuci los Z odwaga stan i walcz To co Ci, odebral ktos Odzyskasz jeslis chwat! Ze mna chodz, juz nadszedl czas Nikt nie równy nam Juz zwyciestwa czujesz smak To zawsze byl nasz plan! Pokemon (Czy juz wszystkie masz?!) To ty i ja Musimy ocalic swiat! Pokemon! To przyjaciel mój Ramie w ramie w wielki bój! Pokemon! (To wlasnie my) To wlasnie my! Odwaga nam doda sil Trenuj ze mna, nadszedl czas Pokemon! (Czy juz wszystkie masz?!) Czy juz wszystkie masz?! Czy juz wszystkie masz?! Czy juz wszystkie masz?! Czy juz wszystkie masz?! Yeah yeah! Pokemon (Czy juz wszystkie masz?!) To ty i ja Musimy ocalic swiat! Pokemon! To przyjaciel mój Ramie w ramie w wielki bój! Pokemon! (To wlasnie my) To wlasnie my! Odwaga nam doda sil Trenuj ze mna, nadszedl czas Pokemon! (Czy juz wszystkie masz?!) Czy juz wszystkie masz?! POKEMON! ************************************* [B]Bede Mistrzem[/B] Go! Go! All! Giovanni: Wiec to Ty chcesz byc Mistrzem Pokemon? Ja musze byc najlepszym z nich, ze wszystkich sil Chce zdac ten test naprawde tak Dac z siebie musze wszystko by, zostac Mistrzem (lolu-lolu-lo!) Talentu nie zabraknie mi i nie zatrzymam sie Dopuki nie mam wszystkich z nich A ich, az sto piecdziesišt jest, dorwac wszystkie! (Wszystkich Pokemon!) Ja bede Mistrzem! Prawdziwym Mistrzem! Historii nowy Rozdzial napisze! PokeBall go, go! Spiewaj z nami tak: Na na na na na na na na Na na na na na na na na Ha go! Yeah! Ha! To jest wlasnie ewolucja, to jest Pokemon! Na na na na na na na na Na na na na na na na na PokeBall go, go! Mam przyjaciól, zawsze przy mnie sa Wsród nich takze Pikachu, by pomóc mi (Dorwac wszystkie z nich) To, wszystko to jest wlasnie ewolucja Pokemon Pokaz wszystkim, ze naprawse moga byc, kim tylko chca Nawet Mistrzem mozesz zostac, he! Zespól R nigdy ci nie sprosta Lecz najpierw wszystkie typy music znac: Trawy, ognia, ziemi, plomieni, Elektryczne, wody, latajace, lodu, Normalne, robaki, duchy oraz smoki (Sa tez walki i metalne!) Ja bede Mistrzem! Prawdziwym Mistrzem! Historii nowy (historii nowy) Rozdzial napisze! (rozdzial napisze!) (PokeBall!) Ja bede Mistrzem! (ja bede Mistrzem!) Prawdziwym Mistrzem! Historii nowy Rozdzial napisze! PokeBall go, go! Spiewaj z nami tak: Na na na na na na na na Na na na na na na na na Go, ha! To jest wlasnie ewolucja, to jest Pokemon! Na na na na na na na na Na na na na na na na na Na na na na na na na na Na na na na na na na na Tak to jest wlasnie Pokemon... Giovanni: Hymm... Tak, to robi wrazenie! Osiagnales juz wyzyny Lecz daleko czy jeszcze do bohatera... Czy potrafisz zmierzyc sie z Elita? Czy pokonasz swojego rywala? Ha ha ha ha ha... I pamietaj - musisz dorwac wszysykie! Pokaz co juz masz! Go, go! Spiewaj z nami tak: Ja bede Mistrzem! Prawdziwym Mistrzem! Historii nowy (historii nowy) Rozdzial napisze! (rozdzial napisze) (PokeBall) Ja bede Mistrzem! (ja bede Mistrzem!) Prawdziwym Mistrzem! Historii nowy Rozdzial napisze! Spiewaj z nami tak: Prawdziwym Mistrzem! Hey! Rozdzial napisze! Ja bede Mistrzem! Prawdziwym Mistrzem! Ja bede Mistrzem! Rozdzial napisze! (Rozdzial napisze) Na na na na na na na na (x8) Tak to jest wlasnie Pokemon... ************************************* [B]Viridian City [/B] W drodze do, w drodze do... W drodze do, w drodze do... W drodze do Viridian City! (W drodze do, w drodze do...) W drodze do Viridian City! (W drodze do, w drodze do...) Nasz zespól juz, wyruszyc w droge gotów jest Przed nami najwazniejszy test (Poke-test, Poke-test) To jest nasz plan, pójdziemy razem w bór i knieje Czas zebrac wszystkie Pokemon (zebrac je, zebrac je) My ramie w ramie, przyjazni sila w nas To co najlepsze z siebie wlasnie chcemy dac! Oho! Chcemy dac! W drodze do Viridian City! Wokól swych przyjaciól mam (W drodze do...) W drodze do Viridian City! Aby spelnic wielki plan! Na drodze do... Viridian City Na drodze do... Viridian City! Dzis ruszam w swiat, widze nowy swój horyzont Kiedys wróce tak, gdzie dom mój jest (wróce tam, wtóce tam) Przemierze szlak, by mistrzowszka posiasc sile Nie poddam sie, przede mna wielki cel! (przede mnš cel) My ramie w ramie (w ramie), przyjazni sila w nas To co najlepsze z siebie wlasnie chcemy dac! Chcemy dac! (Viridian City) Wokól swych przyjaciól mam W drodze do Viridian City! Jestem w drodze... (W droge do Viridian City!) Jestem w drodze... do Viridian City! (W drodze do Viridian City!) Wokól swych przyjaciól mam (W drodze do Viridian City!) Przyjaciól sila, sila w nas! (W drodze do Viridian City!) To co najlepsze chcemy dac! (W drodze do Viridian City!) (W drodze do... w drodze...) (W drodze do Viridian City!) (Viridian City...) Do Viridian City! (W drodze do Viridian City!) (W drodze do... w drodze...) Do Viridian City! (W drodze do Viridian City!) (Viridian City...) W drodze do... ************************************* [B]Sektery Pokemon [/B] Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi Czy zaufac mozna Ci? Czy juz nie ukrywasz nic? Sekrety swoje powierz mi... Wez NORMALNY typ jak Jigglypuff Jest tez DUSZEK Gengar Któremu walczyc nie strach "Thunderbolt" to ELEKTRYCZNY typ A i Marowak da we znaki sie Ci Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ To jest ROBAK, zaway Caterpie Jest tez ZIEMNY i LATAJLCY typ Wsród nich jest Muk, co ma TRUJACY gaz Zajdzie Ci za skóre, gdy nie umkniesz na czas Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi Czy zaufac mozna Ci? Czy juz nie ukrywasz nic? Sekrety swoje powierz mi... Swym OGNIEM walczy Flareon I tylko LÓD moze powstrzymac go Wez WODE, je?li zrecznym chcesz byc Mewtwo najlepszym jest z METALNYCH sil Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ Hitmonlee to do zwyciestwa klucz Sily SKALY uzyj, to Geodude Dratini najlepszy w sród SMOKÓW jest Ewolucja Ci pomoze jesli wygrac chcesz! Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi Czy zaufac mozna Ci? Czy juz nie ukrywasz nic? Sekrety swoje powierz mi... Trenuj dalej, by silniejszym sie stawac By mistrzowska sile wkrótce posiadac (wkrótce posiadac!) Plan prosty jest: dorwac wszystkie z nich Sekrety swoje powierz mi! Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ Powiedz, kim jestes wlasnie Ty Sekrety swoje powierz mi Czy zaufac mozna Ci? Czy juz nie ukrywasz nic? Sekrety swoje powierz mi... Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ Powiedz, którym jestes wlasnie Ty! (wlasnie Ty!) Sekrety swoje powierz mi Czy zaufac mozna Ci? Czy juz nie ukrywasz nic? Sekrety swoje powierz mi Wez normalny typ jak Jigglypuff... Thunderbolt to elektryczny typ... (powierz mi) To jest robak, zaway Caterpie... Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ (Swym ogniem walczy Flareon...) (Wez wode, jesli zrecznym chcesz byc...) Sekrety swoje powierz mi Bym poznal kazdy dziwny typ (Hitmonlee to zwyciestwa klucz...) ************************************* [B]Ty i Ja [/B] Ty i ja - juz na zawsze tak Spelnic sny - wyruszamy w swiat To nasz czas - i nie straszne trud Gdy prawdziwy Cie wspiera druch Oto my - po nowe przygody Ruszac czas - nic nas nie zaskoczy Nawet gdy grozna ciemnosc nas otacza Ty i ja - razem odegnamy strach Jezeli wiec chcesz Pokonac swój lek Stan przy mnie blisko Ciemnosc zniknie wnet Kolejny wiec raz Dla Ciebie i mnie Nastanie dzien! Ty i ja - juz na zawsze tak Spelnic sny - wyruszamy w swiat To nasz czas - i nie straszne trud Gdy prawdziwy Cie wspiera druch Kim sa prawdziwi przyjaciele? Poznasz ich, kiedy bedziesz w biedzie Przez wszystkie te dni, przyjaciel jak nikt To wlasnie ty! Ty i ja - juz na zawsze tak Spelnic sny - wyruszamy w swiat To nasz czas - i nie straszne trud Gdy prawdziwy Cie wspiera druch Pamietasz, odkad znamy sie... Wszedzie razem, czy to sloncze czy tez deszcz Twój usmiech - najwieksz mój skarb Niech na zawsze, nasza pzyjazn Tak cudownie trwa! Ty i ja - juz na zawsze tak Spelnic sny - wyruszamy w swiat To nasz czas - i nie straszne trud Gdy prawdziwy Cie wspiera druch Ty i ja - juz na zawsze tak Spelnic sny - wyruszamy w swiat To nasz czas - i nie straszne trud Gdy prawdziwy Cie wspiera druch Ty i ja - juz na zawsze tak Spelnic sny - wyruszamy w swiat To nasz czas - i nie straszne trud Gdy prawdziwy Cie wspiera druch ************************************* [B]Wszystko Sie Zmienia [/B] Puls z rytmem odmierza czas Mijaja setki i tysiace lat Ewolucja wciaz staje sie Swiat sie kreci i zmienia z kazdym dniem Wszystko to co dzisiaj dobrze znasz Jutro juz czyms innym jest i inna nazwe ma! Wszystko sie zmienia, zmienia! Tak juz od tysiecy lat Wszystko sie zmienia, zmienia! To ewolucja trwa Wszystko sie zmienia, zmienia! Zmienia caly czas, oszukuje nas Wszystko to co pewne jest Jutro musi zmienic sie... Wyzwania zucasz i kusisz los Na przelaj gnasz, do celu wciaz na wprost (Wciaz na wprost, wciaz na wprost) A skarbem Twym jest to co wiesz Bo to jest to, co w zyciu liczy sie (W zyciu liczy sie) Kazdy Twój kolejny maly krok (Kazdy Twój kolejny maly krok) Prowadzi Cie (prowadzi Cie) Przybliza cel (przybliza cel) Osiagniesz w krótce go! (hey yey!) Wszystko sie zmienia, zmienia! Tak juz od tysiecy lat Wszystko sie zmienia, zmienia! To ewolucja trwa Wszystko sie zmienia, zmienia! Zmienia caly czas, oszukuje nas Wszystko to co pewne jest Jutro musi zmienic sie... Ash: Wszystko sie znienia! Misty: Zobacz, dzisiaj jest tak, a jutro bedzie wszystko inaczej... Ash: Lau! Ciekawe jak to bedzie wydladalo? Pikachu: Pikachu! Kazdy Twój kolejny maly krok Prowadzi Cie, przybliza cel Osiagniesz w krótce go! Wszystko sie zmienia, zmienia! Tak juz od tysiecy lat (zmienia) Wszystko sie zmienia, zmienia! To ewolucja trwa (zmienia) Wszystko sie zmienia, zmienia! Zmienia caly czas, oszukuje nas Wszystko to co pewne jest (czas, czas, czas, czas, czas) ...jutro musi zmienic sie... Wszystko sie zmienia, zmienia! Tak juz od tysiecy lat (zmienia) Zmienia, zmienia, zmienia (Wszystko sie zmienia, zmienia!) Zmienia, zmienia, zmienia Zmienia caly czas, oszukuje nas Wszystko to co pewne jest... ************************************* [B]Zespól R. [/B] Giovanni: Mówie wam - mam dosyc czekania! Chce miec Pikachu! I tym razem mi sie uda! Te dwie niecnoty, to klopoty Te dwie niecnoty, to klopoty James: To my - lobzów nie ma równych nam Jessie: Kolejny mamy chytry plan James: Ja bede królem! Jessie: A ja królowa! Meowth: Ja bede blaznem - zla! Te dwie niecnoty, to klopoty (to klopoty!) Te dwie niecnoty (to klopoty), to klopoty Jessie: By uchronic swiat od dewastacji James: By zjednoczyc wszystkie ludy naszej nacji Jessie: Milosci i prawdzie nie przyznac racji James: By gwiazd dosiegnac, bedziemy walczyc Jessie: Jessie! James: James! Jessie: To Zespól R walczy w sluzbie zla! James: Wiec poddaj sie lub do walki stan! Meowth: Tak, tak To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów Tak dorwiemy Pikachu! Te dwie niecnoty, to klopoty (to klopoty) Te dwie niecnoty (to klopoty), to klopoty My, Zespól R zawsze chcemy zle Ten chaos nam przysluzy sie Jessie: Jestem cudowna! James: A ja wspanialy Giovanni: To tylko pionki na polu mej chwaly! To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów Tak dorwiemy Pikachu! My zawsze sie staramy, zrobic zamieszanie My umiemy swietnie zburzyc spokój twój W koncu nam zaufasz, prawda Cie oszuka Wszystkim robic na zlosc to zwyciestwa klucz! Jessie: To jest najbardziej genialny plan Ha, ha... Jaki kiedykolwiek zrobilam! James: Nawet my nie dalibysmy temu rady Jessie Meowth: Przestancie gadac! Oni juz nadchodza! To wciaz klopoty... To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! To klopoty, te niecnoty Wciaz klopoty, wciaz psoty, dokuczamy znów To Zespól R! James, Jessie & Meowth: Wszystkim robic na zlosc to zwyciestwa klucz ************************************* [B]Na Zawsze Razem[/B] Yeaaah! Yea-yeah-ah... Wiesz, ze odgad Ciebie znam Ta przyjazn nieprzerwanie trwa Wielu mam przyjaciól jednak Nikt jak ty... Chociaz nie powiemy tego Sil nam wcišz dodaje wspólna mysl: Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz Od dzisiaj, az po swiata kres Bedziemy razem, niewazne jak jest I na zawsze Ty i ja, przyjazn nasza trwa Tak, jak dlugo tego chcesz Zawsze jest kolejny szczyt Z Toba mi wystarcy sil Nawet w najtrudniejsze dni Ufam Ci... Od dzisiaj, po przygody kres Na mnie mozesz liczyc o tym wiesz! Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz Od dzisiaj, az po swiata kres Bedziemy razem, niewazne jak jest I na zawsze Ty i ja, przyjazn nasza trwa Tak, jak dlugo tego chcesz Niewazne gdzie nas poniesie los Bedziesz ze mna tam, przy Tobie ja I obaj wiemy To! Ash: Chodzcie chlopaki! Fajnie, ze jestesmy razem! Niewazne jak jest! Przed nami jeszcze tyle przygód! Misty: Myslisz, ze powinnysmy isc dalej? Juz tyle idziemy! Brock: Szkoda czasu! Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz Od dzisiaj, az po swiata kres Bedziemy razem, niewazne jak jest I na zawsze Ty i ja, przyjazn nasza trwa Jak dlugo tego chcesz Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz Od dzisiaj, az po swiata kres (Od dzisiaj, az po swiata kres) Bedziemy razem, niewazne jak jest (bedziemy razem) I na zawsze Ty i ja, (na zawsze) przyjazn nasza trwa Jak dlugo tego (ty i ja) chcesz Ty ze mna, ja z Toba, przez Slonce i deszcz Od dzisiaj, az po swiata kres Bedziemy razem, niewazne jak jest... ************************************* [B]Temat Misty[/B] Ash: Ach... Dobranoc Brock, dobranoc Pikachu Dobranoc Misty! Do zobaczenia rano! Misty: Dobranoc Ash! Slodkich snów... Ksiezyc gwiazdom szepcze srebrce sny A wokól nas cisza gra Gleboko chowasz nasza wspólna mysl Obojgu nam odwagi brak Gdy patrzysz tak - odwracam wzrok... Chce powiedziec Ci co czuje Lecz od czego zaczac mam? Tak bardzo serce moje drzy Na mysl, ze razem Ty i ja Dlaczego rzecz najproztrza w slowach Nie pozwoli zamknac sie? Chce powiedziec Ci co czuje Chce powiedziec - Kocham Cie... Po stokroc skladam w slowa swoja mysl Wszystkie z nich dobrze znam Codziennie marze, ze to wlasnie dzis Lecz znowu mi, odwagi brak! Gdy partze tak - odwracasz wzrok... Chce powiedziec Ci co czuje Lecz od czego zaczac mam? Tak bardzo serce moje drzy Na mysl, ze razem Ty i ja Dlaczego rzecz najproztrza w slowach Nie pozwoli zamknac sie? Chce powiedziec Ci co czuje Chce powiedziec - Kocham Cie... Powiedz, czemu odwraczasz wzrok? Pewnie Ci, tez odwagi brak (Ja chce) Chce, lecz nie potrafe dluzej tak Udawac, ze nie czuje nic, pozwól mi! Chce powiedziec Ci co czuje (powiedziec Ci) Lecz od czego zaczac mam? Tak bardzo serce moje drzy Na mysl, ze razem Ty i ja (Ty i ja) Dlaczego rzecz najproztrza (najproztrza) w slowach Chce powiedziec Ci co czuje Chce powiedziec - Kocham Cie... Chce powiedziec Ci co czuje (tak bardzo chce) Lecz od czego zaczac mam? Tak bardzo serce moje drzy (tak serce drzy) Na mysl, ze razem Ty i ja Dlaczego rzecz najproztrza w slowach (kocham cie) Nie pozwoli zamknac sie? Chce powiedziec Ci co czuje Chce powiedziec - Kocham Cie... (tak bardzo chce) Ash: Ach! Mówilas cos Misty? Misty: Ja? Nic nie mówilam... Dobranoc. ************************************* [B]Pokerap[/B] Ja chce najlepszem byc, jak do tad nikt Dorwac wszystkie z nich, chce ze wszystkich sil! Electrod, Diglett, Nidoran, Mankey Venosaur, Rattata, Fearow, Pidgey Seaking, Jolteon, Dragonite, Gastly Ponyta, Vaporeon, Poliwrath, Butterfree Zlapje, zlapje czy juz wszystkie sa? - Pokemon! Przeszukam caly siat, by wszystkie z nich Zlapac moca ta, co we mnie tkwi! Venomoth, Poliwag, Nidorino, Golduck Ivysaur, Grimer, Victreebel, Moltres Nidoking, Farfech'd, Abra, Jiglipuff Kingler, Rhyhorn, Clefable, Wiglytuff Zlap je, zlap je czy juz sa? Czy juz wszystkie sa? - Pokemon! Zubat, Primape, Meowth, Onix Geodude, Rapidash, Magneton, Snorlax Gengar, Tangela, Goldeen, Spearow Weezing, Seel, Gyarados, Slowbro Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee Czy juz wszystkie sa... Pokemon? Kabuto, Persian, Paras, Horsea Ratticate, Magnemite, Kadabra, Weepinbell Ditto, Cloyster, Caterpie, Sandshrew Bulbasaur, Charmander, Golem, Pikachu! A wszystkich sto piecdziesiat lub wiecej jest Ja Mistrzem Pokemon zostac tak, bardzo chce! Alakazam, Goldeen, Venonat, Machoke Kangaskhan, Hypno, Elektrabuzz, Flareon Blastoise, Poliwhril, Odish, Drowzee Raichu, Nidoqeen, Bellsprout, Starmie - Hey! Polowa z glowy! Swietnie nam idzie! - Nam?? Co za "nam"?? To ja odwalam cala robote! - Dobra, dobra! Koniec przerwy! Dawaj, dalej! Metapod, Marowak, Kakuna, Clefairy Dodrio, Seadra, Vileplume, Krabby Lickytung, Tauros, Weedle, Nidoran Machop, Shellder, Porygon, Hitmonchan Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee Articuno, Jynx, Nidorina, Beedrill Haunter, Squirtle, Chansey (Pokemon) Parasect, Exeggcute, Muk, Dewgong Pidgeotto, Lapras, Vulpix, Rhydon A wszystkich sto piecdziesiat lub wiecej jest Ja Mistrzem Pokemon zostac tak, bardzo chce! Charizard, Machamp, Pinsir, Koffing Dugtrio, Golbat, Staryu, Magikarp Ninetales, Ekans, Omastar Scyther, Tentacool, Dragonair, Magmar - Lau! Dobra, zlapcie oddech! - Teraz juz z górki: Zostalo juz tylko dwadziescia cztery! - Ale za to trudnych! Wiec sluchajcie uwaznie! Sandslash, Hitmonlee, Psyduck, Arcanine Eevee, Exegutor, Kabutops, Zapdos Dratini, Growlite, Mr.Mime, Cubone Graveler, Voltorb, Gloom (Juz prawie wszystkie!) Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee Czy juz wszystkie sa? Czy juz wszystkie sa? - Jee Czy juz wszystkie sa... Pokemon? Charmeleon, Wartortle Mewtwo, Tentacruel, Aerodactyl Omanyte, Slowpoke, Pidgeot, Arbok NO I STOP! Zlap je, zlap je, czy juz sa? (Luu, czy juz wszystki sa Pokemon?) Zlap je, zlap je, czy juz sa? (Luuuu, czy juz wszystki sa Pokemon?) Zlap je, zlap je, czy juz sa? Czy juz wszystkie sa? Pokemon! ************************************* [B]Mozesz Wszystko[/B] Ranek blaskiem obudzi Cie W oczach Twych wstaje nowy dzien Zobacz jaki to szczesliwy traf Najwiekszy dar swój w sercu masz Dzielo skonczyc nadszedl czas Twoja wiara to Twój skarb! Kiedy zechcesz to dosiegniesz gwiazd! Teraz Twój najwiekszy test Nie zapomnij co juz wiesz Twój cel to najlepszym byc Osiagniesz swojej drogi szczyt W Twych marzeniach od kolyski Plan Twój w myslach Twoich tkwil Osiagnsc cel i przemiezyc szlak Przeznaczeniem twym uleciec hen, do gwiazd! Mozesz wszystko, czego tylko chcesz Mozesz wszystko, czego tylko chcesz Rozwin skrzydla, w góre wzlec! Mozesz wszystko, jesli tylko bardzo chcesz! By cel osiagnac na przód idz Droge serce, wskaze ci Marzenia twe, twój nakwiekszy skarb! Przeznaczeniem twym uleciec hen, do gwiazd... Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (mozesz wszystko) Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (rozwin skrzydla) Rozwin skrzydla, w góre wzlec! (mozesz wszystko) Mozesz wszystko, jesli tylko bardzo chcesz! Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (ty mozesz wszystko!) Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (rozwin skrzydla) Rozwin skrzydla, w góre wzlec! (mozesz wszystko) Mozesz wszystko, mozesz wszystko! Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (jesli tylko chcesz) Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (rozwin skrzydla) Rozwin skrzydla, w góre wzlec! (mozesz wszystko) Mozesz wszystko, mozesz wszystko! (czego tylko chcesz) Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (czego tylko chcesz) Mozesz wszystko, czego tylko chcesz (mozesz wszystko!!) Rozwin skrzydla, w góre wzlec! Mozesz wszystko, (jesli tylko chcesz) mozesz wszystko! Mozesz wszystko, czego tylko chcesz Mozesz wszystko, czego tylko chcesz Rozwin skrzydla, w góre wzlec... [/QUOTE]
Insert quotes…
Verification
Write the following word: ETERNATUS
Post reply
Forums
General Pokémon Discussion
Pokémon Anime, Movies and Shorts
Pokémon, Zlap je Wszystkie! Lyrics
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…
Bottom